Wie zijn weInterlijmwerken is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van lijmkranen/elementstelmachines en bijhorende materialen. Wij staan bekend om onze diensten en uitstekende service.

Ons bedrijf is reeds meer dan 20 jaar actief. Ons bedrijf is zich steeds verder aan het ontwikkelen en uitbreiden. Zo hebben wij recent 8 nieuwe kranen aangekocht waardoor wij de klant steeds beter van dienst kunnen zijn op het gebied van lijmkranen.

De lijmkraan is ideaal voor het verplaatsen van bijvoorbeeld kalkzandsteenblokken, en met het huren van extra klemmen kunnen er nog meerdere blokken mee worden verplaatst. De NK1000 lijmkraan is volledig elektrisch en wordt bestuurd door middel van een radiografische afstandbediening. Tot slot is de kraan erg compact van formaat, wat natuurlijk erg handig is op de werf. De andere kranen zijn manueel bedienbaar via knoppenkast.

Interlijmwerken verhuurt verschillende producten. Hieronder vindt U een aantal voorbeelden van onze producten:Neem direct contact met ons op als U geinteresseerd bent in wat wij U te bieden hebben.